Illyrian's

Paras tarjonta vuodesta 2010 | Lue lisää meistä

Mistä nimi peräisin?

Antiikin Illyria oli alue Länsi-Balkanilla, jossa nykyään sijaitsee Albanian tasavalta ja Kosovon tasavalta. Kosovon alueella asuivat Dardanialaiset jotka ovat olleet osa Illyrialaisia. Illyrialaiset ovat jakautuneet moniin eri ryhmiin ja jokaisella on ollut oma nimensä. Alueella asuivat illyrialaiset heimot, joiden arvellaan puhuneen indoeurooppalaista kieltä. 300-luvulla eaa. Illyrian valtaa kasvatti kuningas Bardhyllus. Vuonna 359 eaa. Makedonian kuninkaan Perdikkas III kuoli taistelussa illyrialaisia vastaan. Vuonna 358 eaa. Makedonian Filippos II kukisti illyrialaiset. Aleksanteri Suuri löi illyrialaiset toistamiseen vuonna 335 eaa. Illyrialaisia joukkoja seurasi Aleksanteria hänen Persian sotaretkellään. Aleksanterin kuoleman jälkeen Illyria riistäytyi Makedonian vallasta. Illyrialaissodissa vuosina 229 eaa. ja 219 eaa. Rooman valtakunta kukisti illyrialaisen kuningaskunnan, joka harjoitti merirosvoutta roomalaisia kauppalaivoja kohtaan. Rooman keisari Tiberiuksen aikana roomalaiset valtasivat koko Illyrian ja tekivät siitä provinssin.

Tietoa meistä ja meidän toiminnasta

Perustettu vuonna 2010 perheyritys jonka suosio on kasvanut vuodesta toiseen. Teemme ruokaa sydämestä, tasalaatuisesti ja yksilöllisesti yli 20 vuoden kokemuksella. Olemme trendikäs ravintola & pizzeria joka panostaa laatuun ja viihtyvyyteen. Päivitämme ruokalistan joka vuosi ja julkaisemme uutuuksia ”Off the Menu”- päivityksellä facebookissa. Laatu, palvelu ja siisteys ovat meidän ravintolan perusta joten pidämme niistä kiinni. Ravintolassa mahtuu 30 henkilöä, voi tehdä ja suosittelemme pöytävarauksia yli 5 henkisille ryhmille paikan takaamiseksi (viimeistään 1h ennen ravintolan sulkemista). Ravintolassamme on nykyään anniskeluluvat. Kiireen aikana ohjaamme pöytiin että saamme mahdollisimman efektiivisesti mahtumaan kaikkia tasapuolisesti.

Otamme tilauksia myös puhelimitse, mutta ainoastaan mukaan otettavaksi. Puhelintilauksia otetaan viimeistään puoli tuntia ennen sulkemista. Paikan päällä saa syödä viimeistään puoli tuntia ennen sulkemista. Palautteenne on aina tervetullutta meille.

Jos asiakkailla on jotain toivomuksia ruokalistan ulkopuolella niin jos on mahdollisuus tehdä niin teemme sen. Jos on jotain kysyttävää, aina voi käyttää "palaute" lomakkeen ja esittää kysymyksiä, ideoita ja jopa rakentavaa kritiikkiä.

Uutiset

Suljettuna 25.1 - 06.2.2023. Huollamme laitteet ja uudistamme osan keittiöstä! Ilmoitamme tarkemmasta avauspäivästä!

Varaa pöytä

Please note: check from the news if we are open in that reservation day. Also reservations must be done before 10.30 oclock if reservation in the same day.


Sosiaalinen Media

PHP Social Stream: There is no feed data to display!

Info

Aukioloajat:

Maanantai: Suljettu
Tiistai - Perjantai: 10.30 - 18.30 asti
Lauantai: 11.00 - 18.30 asti
Sunnuntai: 11.00 - 16.30 asti

Yhteystiedot

Palaute

Yhteystiedot

+358 6 317 7773

Rauhankatu 16, 65100 Vaasa