Illyrian's

Paras tarjonta vuodesta 2010 | Lue lisää meistä

Mistä nimi peräisin?

Antiikin Illyria oli alue Länsi-Balkanilla, jossa nykyään sijaitsee Albanian tasavalta ja Kosovon tasavalta. Kosovon alueella asuivat Dardanialaiset jotka ovat olleet osa Illyrialaisia. Illyrialaiset ovat jakautuneet moniin eri ryhmiin ja jokaisella on ollut oma nimensä. Alueella asuivat illyrialaiset heimot, joiden arvellaan puhuneen indoeurooppalaista kieltä. 300-luvulla eaa. Illyrian valtaa kasvatti kuningas Bardhyllus. Vuonna 359 eaa. Makedonian kuninkaan Perdikkas III kuoli taistelussa illyrialaisia vastaan. Vuonna 358 eaa. Makedonian Filippos II kukisti illyrialaiset. Aleksanteri Suuri löi illyrialaiset toistamiseen vuonna 335 eaa. Illyrialaisia joukkoja seurasi Aleksanteria hänen Persian sotaretkellään. Aleksanterin kuoleman jälkeen Illyria riistäytyi Makedonian vallasta. Illyrialaissodissa vuosina 229 eaa. ja 219 eaa. Rooman valtakunta kukisti illyrialaisen kuningaskunnan, joka harjoitti merirosvoutta roomalaisia kauppalaivoja kohtaan. Rooman keisari Tiberiuksen aikana roomalaiset valtasivat koko Illyrian ja tekivät siitä provinssin.

Tietoa meistä ja meidän toiminnasta

Perustettu vuonna 2010 perheyritys jonka suosio on kasvanut vuodesta toiseen. Teemme ruokaa sydämestä, tasalaatuisesti ja yksilöllisesti yli 20 vuoden kokemuksella. Olemme trendikäs ravintola & pizzeria joka panostaa laatuun ja viihtyvyyteen. Päivitämme ruokalistan joka vuosi ja julkaisemme uutuuksia ”Off the Menu”- päivityksellä facebookissa. Laatu, palvelu ja siisteys ovat meidän ravintolan perusta joten pidämme niistä kiinni. Ravintolassa mahtuu 30 henkilöä, voi tehdä ja suosittelemme pöytävarauksia yli 5 henkisille ryhmille paikan takaamiseksi (viimeistään 2h ennen ravintolan sulkemista). Ravintolassamme on nykyään anniskeluluvat käymisteitse valmistetuille juomille (enint. 4,7%). Kiireen aikana ohjaamme pöytiin että saamme mahdollisimman efektiivisesti mahtumaan kaikkia tasapuolisesti.

Otamme tilauksia myös puhelimitse, mutta ainoastaan mukaan otettavaksi. Keittiömme sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemista. Puhelintilauksia otetaan viimeistään 45min ennen sulkemista. Paikan päällä saa syödä viimeistään tuntia ennen sulkemista. Palautteenne on aina tervetullutta meille.

Jos asiakkailla on jotain toivomuksia ruokalistan ulkopuolella niin jos on mahdollisuus tehdä niin teemme sen. Jos on jotain kysyttävää, aina voi käyttää "palaute" lomakkeen ja esittää kysymyksiä, ideoita ja jopa rakentavaa kritiikkiä.

Uutiset

Hyvät asiakkaamme,

Olemme Joulu lomalla 21.12.2017 - 02.1.2018. Avaamme jälleen Ke 03.01.2018 klo 10.30!

Varaa pöytä

Please note: check from the news if we are open in that reservation day. Also reservations must be done before 10.30 oclock if reservation in the same day.

Sosiaalinen Media

Skip feed
Illyrian's
Timeline Photos Don't you think? 😂🙈 #illyriansvaasa #pizzafriday #pizzasaturday #pizzaeveryday #pizzaislife
Illyrian's
Meidän taitava kokkimme Berlind on luonehtinut meille ystävänpäiväksi Kismet-juustokakkua! 😍🙈
Täggä sun ystäväsi / rakkaasi tai tuu vaikka yksin maistamaan tämän herkun! 😋 vain huomenna (14.2) tarjolla ja niin kauan kuin tavara riittää, hinta vain 4 rahhaa! 😉
Illyrian's is ...
Illyrian's
Tillimakaroni on vaasalaispizzerioiden klassikkoruoka: ”kehuja myös ulkopaikkakuntalaisilta” Hei me ollaan julkkiksia! 😊👏 tillimakarooni ei petä! Tännehepäin vuan! #illyriansvaasa #tillimakarooni4life
Pohjanmaalaisten pizzerioiden valikoimissa on yksi herkku ylitse muiden. Alun perin vaasalainen keksintö, tillimakaroni maistuu asiakkaille vuodesta toiseen.
Illyrian's is feeling grateful at Illyrian's.
Illyrian's
Pari asiaa:

Olemme nyt Loppiaisena auki normisti ja sunnuntaina normisti.

-----

Liitto & Voima -asuntojen Open Housea vietetään tänä viikonloppuna! Tule tutustumaan huoneistoihin 6.-7.1. klo 11-16, osoitteessa Vöyrinkatu 38. 😊 ❤

Nämä 2 asuntoa ovat luoneet Vaasan ja Pohjanmaan yrittäjät. ...
Illyrian's
55 paikkakunnan lista: Näistä paikoista saat Suomen parhaat kebabit – ”Aivan omaa luokkaansa” Hey taas! 😊
Tänään avattiin joululoman jälkeen ja on hienoa nähdä myös että meitä äänestettiin parhaaksi kebab-paikaksi Vaasassa! Kiitoksia kaikille äänestäjille ja kävijöille, olette aivan mahtavia! Ilo palvella teitä jo vuodesta 2010! Tää vuosihan alkoi kivasti 😜
Illyrian's
Tänään on viimeinen työpäivä ja sitten siirrymme joululomalle, avaamme jälleen 03.01.2018 !

Illyrians'in väki toivottaa oikein Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta! 😊
Illyrian's
Photos from Illyrian's post Suomi täytti 100v. Täytti samalla meidän sydämmet arvoilla joita meillä tänä päivänä on. Olemme ylpeitä olla osa kokonaisuutta. Kohti parempaa ja täydellisempää tulevaisuutta meille ja meidän lapsille. Onnea Suomi!
Illyrian's
Timeline Photos Hyvää Isänpäivää kaikille isille

Info

Aukioloajat:

Maanantai-Torstai: 10.30-20.00
Perjantai: 10.30-21.00
Lauantai-Sunnuntai: 11.00-21.00

Yhteystiedot

Palaute

Yhteystiedot

+358 6 317 7773

Rauhankatu 16, 65100 Vaasa